Bine ati venit!

Sper sa va fie de folos ce gasiti pe acest blog.

Faceți căutări pe acest blog

marți, 12 aprilie 2011

CREW 4 SC- erbicid

Mod de actiune:
Crew 4 SC este un erbicid sulfonilureic cu actiune sistemica, ce se foloseste pentru combaterea gramineelor din cultura de porumb. Produsul se absoarbe prin frunze si partial prin radacini de unde se transloca apoi in intreaga planta.
Proprietati fizico-chimice:
Crew 4 SC se prezinta sub forma de suspensie fina, omogena, mobila, cu tendinta de depunere in timp si o buna capacitate de revenire in sistem omogen, ce contine 40 g/l nicosulfuron.
Contine : 40 g/l nicosulfuron Omologat cu Certificat de omologare nr. 2807/15.10.2008
Instructiuni de folosire:
Cultura Porumb
Buruieni combatute
Sorghum Halepense din rizomi
Buruieni monocotiledonate anuale
Doza de aplicare l/ha 1-1.5 l/ha postemergent 0.8 l/ha postemergent
Crew 4 SC este omologat in Romania conform celor scrise  mai jos:
Nufarm alături de tine! Soluţii optime. Formulări avansate.NUFARM ROMÂNIA SRL - membru Nufarm Ltd. Australia Str Popa Savu 77, Et.1, Ap.2, sect.1 București, Tel: 021/2246320/Fax: 021/22463190724 N U F A R M www.nufarm.ro
Crew 4 SC se aplica prin tratamente in vegetatie cand buruienile sunt rasarite iar porumbul in stadiul de 2-8 frunze. Pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale se aplica doza de 0.8 l/ha Crew 4 SC iar pentru combaterea costreiului din rizomi se aplica 1.0-1.5 l/ha, in functie de nivelul de infestare si faza de dezvoltare a costreiului. Solutia de stropit se prepara astfel: se umple rezervorul masinii de stropit pana la ½ cu apa curata, se adauga cantitatea necesara de produs si se completeaza rezervorul cu apa pana la umplere. Solutia se va agita pe toata perioada tratamentului. Solutia de stropit nu se va pastra pentru a se trata zilele urmatoare. Cantitatea necesara de solutie recomandata a se aplica pe un Ha este de 200-300 l.
Efectul de combatere poate fi afectat de catre vremea rece sau seceta si de asemenea cand cultura de porumb este in conditii de stres.
Buruienile sunt distruse in totalitate dupa aproximativ 3 saptamani de la aplicare. Crew 4 SC are flexibilitate in aplicare putand fi aplicat singur sau asociat. Crew 4 SC nu are efect remanent pentru cultura urmatoare.
Compatibilitate:
Crew 4 SC este compatibil cu majoritatea erbicidelor folosite in mod curent in Romania la cultura porumbului. Pentru o mai mare siguranta se va consulta lista de compatibilitate si se va face un test. Distribuitor:
Nufarm alături de tine! Soluţii optime. Formulări avansate.
Curatarea echipamentului:
Dupa aplicarea tratamentului cu Crew 4 SC se vor spala foarte bine echipamentele utilizate. Nufarm Romania SRL, Str.Popa Savu, Nr. 77 Et. 1, Ap. 2, Sector 1, Bucuresti
Tel: 021/ 224.63.20; 0724NUFARM

Niciun comentariu: